HíREK, AKTUALITáSOK
AKCIóK, ESEMéNYEK

Sajnálom, honlapunk ezen része jelenleg feltöltés alatt áll, kérjük látogasson vissza később.


Telefon: +36 (52) 536-536

Fax: +36 (52) 500-323

Levélcím: H - 4031 Debrecen, Böszörményi út 218/C.

E-mail: Írjon nekünk!


Csomagolt termékeink

Tanulmányok, felmérések, tapasztalatok mind Európában, mind pedig az USA – ban azt jelzik, hogy az egészségügyi – élelmiszerbiztonsági botrányok és a hibás termék visszahívási kötelezettsége miatt folyamatosan növekszik a fogyasztók tudatossága az élelmiszerbiztonság irányában és csökken a bizalmuk az élelmiszerrel szemben.

Cégünk elkötelezte magát afelé, hogy a vevők bizalmát megnyerve, asztalukra kifogástalan minőséget biztosítson.

 

Tekintettel vagyunk a fogyasztói igények megváltozására (az élelmiszer – vásárlási szokások átalakulása, a tartósítószer – ellenesség, stb.), amely megköveteli a kevésbé drasztikus, az emberi egészségre bizonyítottan veszélytelen élelmiszertartósítási, - feldolgozási technológiák kidolgozását. Üzemünk védőgázas csomagolás technika alkalmazása során, a levegőt eltávolítja a csomagoló eszközből, majd a környezetünkben levő levegő részarányát a termék sajátosságainak megfelelően módosítjuk, így adalékanyag mentesen tartósítjuk kész ételeinket.

Különös figyelmet szentelünk, cégünk védjegyével ellátott termékeink nyomon követhetőségére a nyersanyag állapottól, a boltok polcain levő kész ételekig, hogy azok kiváló minőségben kerüljenek az Önök asztalára, megőrizvén azok magyaros ízvilágát, aromáját.


KATALÓGUSOK
LETÖLTHETŐ KATALÓGUSAINK
PARTNEREINK
KIEMELT PARTNEREINK
 • V&M
  V&M

 • Főnix Rendezvényszervező Kht.
  Főnix Rendezvényszervező Kht.
 • Corpus Fitness
  Corpus Fitness
 • Club Service Kft.
  Club Service Kft.
 • Héliker Rt.
  Héliker Rt.
 • HUNÉP Zrt.
  HUNÉP Zrt.