HíREK, AKTUALITáSOK
AKCIóK, ESEMéNYEK

Sajnálom, honlapunk ezen része jelenleg feltöltés alatt áll, kérjük látogasson vissza később.


Telefon: +36 (52) 536-536

Fax: +36 (52) 500-323

Levélcím: H - 4031 Debrecen, Böszörményi út 218/C.

E-mail: Írjon nekünk!


Főoldal

A 2004-ben átadásra került gyártóüzemünk megtervezését számos szakmai konzultáció előzte meg, és az addig megszerzett tapasztalatink alapján alakítottuk ki. Az ételeink minőségét tudatos minőségpolitikai szemléletünk, modern konyhatechnikai berendezéseink biztosítják, a kedvelt ízvilág kialakítása és fenntartása pedig tapasztalt szakácsaink munkáját dicsérik, akik csak a legkiválóbb alapanyagokat használják fel ételeink előállítására.

Üzemünk kialakításánál célunk volt, hogy minden igényt kielégítő, európai színvonalú konyhát üzemeltessünk, annak érdekében, hogy az évi hozzávetőlegesen 500 rendezvényt, a salátabárjainkat valamint a kiskereskedelmi profilunkat is teljes mértékben, azt az év minden napján zökkenő mentesen ki tudjuk szolgálni, ahol mind hideg- és melegkonyhai valamint cukrászati termékeink teljes sorát előállíthassuk.

Éves szinten üzemünk kapacitását mi sem bizonyítja jobban, mint azok a számadatok, amik felhasznált alapanyagaink mennyiségét jellemzi. A 2008-as évben feldolgozott összes hús 38 500 kg volt, szakácsaink ezek körítésére padig összesen 86 400 kg zöldséget használtak fel. Cukrászüzemünkben 18 200 kg lisztből, ugyanennyi cukor felhasználásával valamint 200 000 db tojásból gyúrtunk tésztát kiszolgálva ezekkel partnereink megrendeléseit.


KATALÓGUSOK
LETÖLTHETŐ KATALÓGUSAINK
PARTNEREINK
KIEMELT PARTNEREINK
 • HUNÉP Zrt.
  HUNÉP Zrt.
 • Club Service Kft.
  Club Service Kft.
 • Főnix Rendezvényszervező Kht.
  Főnix Rendezvényszervező Kht.

 • V&M
  V&M
 • Corpus Fitness
  Corpus Fitness
 • Héliker Rt.
  Héliker Rt.